21 lokakuuta, 2014

Käsiala paljastaa millainen olet

Käsiala on  yksilöllisimpiä piirteitä mitä meillä on. Tästä johtuen allekirjoitus on vuosisatojen ajan ollut juridisesti sitova ja poliisin tutkijat käyttävät käsialaa todistusaineistona.

Vaikka kuinka yrittää on lähes mahdotonta muuttaa käsialaansa siten, että siitä paistaa vain miellyttäviä luonteenpiirteitä.

Arvioidessaan käsialaa grafologi rekisteröi noin 40 muuttujaa ja niiden sisäisiä suhteita. Tämän perusteella hän antaa arvionsa kirjoittajan persoonallisuudesta.
Käsiala-analyyseja käytetään usein työhönotossa.

Käsialasta muutama yksinkertaistettu tunnusmerkki:

SUURTA käsialaa kirjoittava ihminen omaa aimo annoksen itseluottamusta, subjektiivisen ja täysin yksilöllisen näkemyksen asioihin. Hän on ihminen, jolla on idealistista innokkuutta ja voimakkaat tunteet.
Mutta, myös Mahdollista itsensä yliarvioimista, kerskailua ja puutteellista asiallisuutta.

pieni käsiala voi ilmaista vaatimattomuutta, keskittymiskykyä, objektiivisuutta, kriittisyyttä ja itsehillintää. Miinuspuolella epävarmuutta, alemmuudentuntoa ja "pikkumaisuutta".

Jotkut kirjoittavat niin, että kirjaimet kallistuvat taaksepäin vasemmalle.
He ovat usein teini-ikäisiä ja protestoivat auktoriteetteja vastaan. Vasensuuntaista käsialaa pidetään merkkinä roolin näyttelemisestä, sisäisestä epävarmuudesta, kypsymättömyydestä jms. riippuen käsialan muista ominaisuuksista.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti