Kuvan Allosaurus Jimmadseni eli jurakaudella eli reilut 145 miljoonaa vuotta sitten. Se löydettiin Yhdysvaltojen Wyomingista ja myytiin nyt huutokaupalla. 

Kaksi dinosauruksen luurankoa myytiin keskiviikkona huutokaupalla Pariisissa. Molemmat olivat jurakautisia hirmuliskoja, 12-metrinen Diplodocus ja 3,8-metrinen Allosaurus. Ensimmäisen hinta oli 1,44 miljoonaa euroa ja jälkimmäisen 1,41 miljoonaa euroa. Hinnat olivat huomattavasti kovempia kuin alun perin odotettiin, sillä esimerkiksi Diplodocuksen hinnaksi arvioitiin vain puoli miljoonaa euroa.
- Sama ulkomainen ostaja hankki kaksi dinosaurusta, huutokauppakamari Drouot sanoi AFP:n mukaan.
Ostajan henkilöllisyyttä ei paljastettu. AFP:n mukaan vuosittain myyntiin tulee noin viisi dinosauruksen luurankoa, jotka myydään useimmiten superrikkaille keräilijöille tai museoille Eurioopassa tai Yhdysvalloissa. Viime vuosina myös Kiinasta on osoitettu kiinnostusta.
- Dinosauruksista on tullut siistejä ja trendikkäitä. Todellisia koriste-esineitä, kuten maalaukset,   fossiilien myyntiin erikoistunut Iacopo Briano kommentoi uutistoimistolle ennen huutokauppaa.
Briano nimesi näyttelijät Leonardo DiCaprion ja Nicolas Cagen dinosaurusfaneiksi.
Kallein koskaan myyty dinosauruksen luuranko on löytäjänsä mukaan Sueksi nimetty liki täydellinen Tyrannosaurus rex, joka ostettiin vuonna 1997 Chicagon Field-museoon.
Sue maksoi 8,36 miljoonaa dollaria (sen aikaisella kurssilla noin 7,1 miljoonaa euroa).